VVS

VVS

En VVS-montör, eller vanligtvis kallad rörmokare, har den behörig som krävs för att garantier och försäkringar ska gälla för de produkter som du ska installera. Vi kan hjälpa dig med olika former av VVS i samband med värmepumpsinstallation i Falun. Kontakta oss på Piiks Service för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan göra en inspektion och lämna tips och information för ditt värmesystem och eventuellt tillhörande VVS-arbete.

 

Vi tar hand om hela processen

Om du ska installera värmepump, kylanläggning eller bergvärme i Falun som ska anslutas till vattenledningar och avlopp kan du vända dig till oss. Piiks Service hantverkare är behöriga inom VVS och har arbetat många år inom branschen. Det borgar för att du alltid får arbetet utfört på ett korrekt och säkert sätt. Vi har genom åren utfört många VVS arbeten åt både privatpersoner och företag som har lämnat goda omdömen för vår höga serviceanda men också för våra väl utförda arbeten. Det gör att vi kan vara säkra på att även du kommer att bli en nöjd kund. Klicka dig vidare om du vill veta mer om oss på Piiks Service: Om oss

Boka ett gratis platsbesök med offertlämning!

Piiks Service erbjuder gratis platsbesök med rådgivning och offertlämning gällande bergvärme eller luftvärmepumpar i Falun. Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dig.