Vi hjälper dig med VVS i Falun

Att installera en värmepump i Falun innebär stora besparingar för fastighetens uppvärmningskostnader. Vill du förbättra inomhusklimatet och samtidigt passa på att sänka dina elkostnader kan du med varm hand vända dig till oss som är proffs på VVS i Falun.

Funderar du på att sänka din fastighets uppvärmningskostnader är ett alternativ att installera en värmepump i Falun. En värmepump kan sänka dina energikostnader med upp till 80 % för uppvärmningen, vilket blir en hel del pengar varje år. En investering i en värmepump brukar återbetala sig redan efter några år och därefter får du en bra avkastning i form av lägre elkostnader under flera år framåt. Vi på Piiks Service i Dalarna är experter på VVS i Falun och kan hjälpa dig med både uppgradering av ditt befintliga system eller att installera ett helt nytt värmesystem.

 

VVS i Falun

Att installera en värmepump innebär att du året runt kan få ett bra inomhusklimat både då det är -15 grader eller då temperaturen stiger till närmare +30 grader. Många värmepumpar klarar av att värma upp huset på vintern och kyla ned det under sommaren, vilket innebär att du får ta del av det bästa av båda världar. Du kan välja mellan värmepumpar som tillför värme genom bergsvärme, luft/vatten eller luft/luft. 

Vilken modell som passar din fastighet beror på flera olika omständigheter. Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan inspektera din fastighets förutsättningar och lämna råd kring ditt nya värmesystem.

 

Återbetalningstid för värmepump

Exakt hur lång tid det tar för en värmepump att återbetala sig beror på flera olika faktorer som bland annat hur hög energiförbrukning man har för fastighetens uppvärmning. 

  • Snabbast återbetalningstid får du om fastigheten idag värms upp med el eller olja och har en hög energiförbrukning. Då tar det inte mer än cirka 5 år att få pengarna tillbaka för din investering. 
  • För en mindre fastighet med ett mindre energibehov för uppvärmning är återbetalningstiden mellan 8-10 år. 
  • Bäst avkastning på din investering får du om du installerar bergvärme. Då är återbetalningstiden under 10 år medan du sedan under ytterligare 20 år framåt kan se fram emot en bra avkastning i form av sänkta energikostnader.

 

Boka ett hembesök

Piiks Service i Dalarna är specialister på värmepumpar och har totalt 20 års erfarenhet inom branschen, vilket borgar för att vi kan erbjuda dig den bästa värmelösningen för din fastighet. Vi kan hjälpa dig med din VVS i Falun då du ska byta värmesystem i din fastighet.

Du är välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig sänka dina uppvärmningskostnader och även hur du får ett bättre inomhusklimat, utan att du förbinder dig för något. 

Boka ett gratis platsbesök med offertlämning!

Piiks Service erbjuder gratis platsbesök med rådgivning och offertlämning gällande bergvärme eller luftvärmepumpar i Falun. Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dig.