Vi fixar värme & kyla för ditt hem

Vi fixar värme & kyla för ditt hem

Har du frågor kring bergvärme eller luftvärmepump i Falun? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi på Piiks Service erbjuder certifierad installation av högkvalitativa bergvärme-, luft/vatten- och luftvärmepumpar i Falun som är försedda med trygga garantier, vilka vi upprätthåller genom återkommande besök efter installation. Med fokus på kvalitet, kundservice och lång erfarenhet av VVS i Falun, kan vi garantera kvalitetsjobb om du väljer att anlita oss. 
 
Vill du bli vår nästa nöjda kund, eller har du funderingar kring hur vi kan hjälpa dig? Fyll i kontaktformuläret på sidan för att kontakta oss, så bokar vi in ett platsbesök där vi kan hjälpa dig med rådgivning, planering och prisförslag. 

Boka ett gratis platsbesök med offertlämning!

Piiks Service erbjuder gratis platsbesök med rådgivning och offertlämning gällande bergvärme eller luftvärmepumpar i Falun. Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dig.

Recensioner

C
Snabb och professionell service. Från offert till installation på 1 vecka.
Carl Chapman
A
Ett bra bemötande med gedigen kunskap om pumparna dom säljer. Snabb leverans och noggrann genomgång av anläggningen efter installation. Kan verkligen rekommendera Piiks!
Anders Hjalmarsson
N
Fantastisk service och otroligt bra kundmottagande. Jättenöjd kund som definitivt kommer återkomma även vid nästa värmepumpsuppgradering! 👌🌟
Niklas Flink