Kontakta oss på Piiks Service idag!

Kontakta oss på Piiks Service idag!

Har du frågor kring bergvärme eller luftvärmepump i Falun? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Att köpa värmepump eller bergvärme i Falun är en stor investering som i många fall betalar sig själv på lång sikt genom att det nya värmesystemet blir billigare i drift. Detta förutsätter dock att utrustningen håller länge nog att den sparade summan hinner tangera ursprungsinvesteringen. Därför är det väldigt viktigt att värmesystemet installeras och underhålls korrekt, så att den fungerar som den ska, och gör så under en lång tid.

Vi på Piiks Service erbjuder certifierad installation av högkvalitativa bergvärme-, luft/vatten- och luftvärmepumpar i Falun som är försedda med trygga garantier vilka vi upprätthåller genom återkommande kontrollbesök efter installation. Har du redan ett värmesystem som du vill laga eller förbättra, kan vi även erbjuda omfattande service av dessa. Med fokus på kvalitet och kundservice, goda referenser och lång erfarenhet av VVS i Falun, kan vi garantera kvalitetsjobb om du väljer att anlita oss.

Vill du bli vår nästa nöjda kund, eller har du funderingar kring hur vi kan hjälpa dig? Fyll i ett av kontaktformulären på sidan, så ringer vi upp dig och bokar in ett platsbesök där vi kan hjälpa dig med rådgivning, planering och prisförslag. Du kan även kontakta oss via telefon eller mejl - vi hjälper dig med nöje!

Boka ett gratis platsbesök med offertlämning!

Vi på Piiks Service erbjuder privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar gratis platsbesök med rådgivning och offertlämning gällande bergvärme eller luftvärmepumpar i Falun. Fyll i nedanstående formulär så hjälper vi dig att hitta den bästa värmepumpslösningen för dig.

Recensioner

C
Snabb och professionell service. Från offert till installation på 1 vecka.
Carl Chapman
A
Ett bra bemötande med gedigen kunskap om pumparna dom säljer. Snabb leverans och noggrann genomgång av anläggningen efter installation. Kan verkligen rekommendera Piiks!
Anders Hjalmarsson
N
Fantastisk service och otroligt bra kundmottagande. Jättenöjd kund som definitivt kommer återkomma även vid nästa värmepumpsuppgradering! 👌🌟
Niklas Flink