Service av värmepump

Service av värmepump

Har du en värmepump installerad bör du med jämna mellanrum utföra service av denna så att du får ut maximal effekt av din värmepump och inte betalar mer för uppvärmningen än du behöver. Om du använder värmepumpen under hela året är det lämpligt att utföra en service inför sommaren och en inför vintern för att du ska få ut det mesta av din värmepump. Piiks Service är specialister på värmepumpar, VVS och bergvärme i Falun och kan erbjuda dig service av din värmepump med jämna intervaller. Kontakta oss för mer information eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök för att gå igenom dina behov och önskemål då det kommer till bergvärme i Falun, värmepumpar, VVS eller kyla.

 

Att utföra service av värmepump i Falun

Piiks Service utför alla typer av service på din befintliga värmepump, oavsett vem som installerat den ursprungligen. Genom att ge din värmepump löpande service kan vi se till att din värmepump håller sig energisnål, ger dig optimal effekt vid uppvärmning och får en maximal livslängd. Piiks Service är din lokala specialist på värmesystem i Falun och har behöriga och mycket erfarna installatörer som gör sitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med vårt arbete.

Boka ett gratis platsbesök med offertlämning!

Piiks Service erbjuder gratis platsbesök med rådgivning och offertlämning gällande bergvärme eller luftvärmepumpar i Falun. Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dig.