Bergvärme

Bergvärme

Genom att installera bergvärme kan du spara upp till 80 % av dina uppvärmningskostnader för din fastighet. En bergvärmepump har en återbetalningstid på cirka 5-10 år och därefter kan du se fram emot en bra avkastning i form av sänkta energikostnader under många år framåt. Om du vill installera bergvärme i Falun kan du kontakta oss på Piiks Service i Dalarna som är proffs på värmepumpar.

 

Installera bergvärme i Falun

Värmepumpar har blivit mycket populärt och har installerats av många privatpersoner under de senaste åren. Dock är det fortfarande bergvärmepumpar som är mest populära, framför allt i mellersta och norra Sverige där man får ut mest effekt av bergvärme, även då det är mycket kallt ute.

 

Vi hos Piiks Service i Dalarna utför tjänster inom VVS och har främst specialiserat oss på värmepumpar. Vi har varit verksamma under många år vilket har gett oss många goda omdömen från våra nöjda kunder med tiden. Våra yrkesutbildade och certifierade medarbetare har en lång erfarenhet inom branschen. Det innebär att vi utför vårt arbete med att installera bergvärme i Falun enligt gällande branschregler och med högsta kvalitet så att du får optimal effekt och maximal livslängd.

Boka ett gratis platsbesök med offertlämning!

Piiks Service erbjuder gratis platsbesök med rådgivning och offertlämning gällande bergvärme eller luftvärmepumpar i Falun. Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dig.