Piiks Service AB - din lokala VVS-expert

Piiks Service AB - din lokala VVS-expert

Vi är erfarna experter på att installera värmesystem som tar oss an uppdrag från privatpersoner och företag i Falun

Som det lokala familjeföretag vi är, lever vi på nöjda kunder. Piiks Service har alltid haft som princip att inte lämna arbetsplatsen innan kunden är helt tillfredsställd med våra tjänster. Den kundnärhet vi utövar återspeglas tydligt i de kundrecensioner vi mottagit genom åren. En av våra nöjda kunder - Magnus Ellströms - valde att installera luftvärmepumpen Daikin XRH30 med WiFi-styrning som gör det möjligt att se pumpens elkonsumtion direkt i telefonen. Här är ett utdrag från hans recension:

"(...)Vi är mycket nöjda med installationen, snyggt och prydligt. Gustav och hans kollega är riktigt duktiga och trevliga! Nu kan vi äntligen komma fram till en uppvärmd stuga när det är kallt ute."

Eftersom vi har funnits som företag i över 6 år och har över 20 års erfarenhet inom värmesystem och VVS i Falun, vågar vi påstå att vi kan vår sak. Vill du bli vår nästa nöjda kund, tveka inte att kontakta oss redan idag!

Boka ett gratis platsbesök med offertlämning!

Piiks Service erbjuder gratis platsbesök med rådgivning och offertlämning gällande bergvärme eller luftvärmepumpar i Falun. Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dig.

Boka ett gratis platsbesök med offertlämning!

Boka platsbesök