Piiks Service AB - din lokala expert på värmepumpar och bergvärme i Falun

Piiks Service AB - din lokala expert på värmepumpar och bergvärme i Falun

Vi är erfarna experter på att installera värmesystem som tar oss an uppdrag från privatpersoner och företag i Falun

Som det lokala familjeföretag vi är, lever vi på nöjda kunder. Piiks Service har haft som princip sedan dag ett att inte lämna arbetsplatsen innan kunden är helt tillfredsställd med våra tjänster. Den kundnärhet vi utövar återspeglas tydligt i de kundrecensioner vi mottagit genom åren. En av våra nöjda kunder - Magnus Ellströms - valde att installera luftvärmepumpen Daikin XRH30 med WiFi-styrning som gör det möjligt att se pumpens elkonsumtion direkt i telefonen. Här är ett utdrag från hans recension:

"(...)Vi är mycket nöjda med installationen, snyggt och prydligt. Gustav och hans kollega är riktigt duktiga och trevliga! Nu kan vi äntligen komma fram till en uppvärmd stuga när det är kallt ute."

Eftersom vi har funnits som företag i över 6 år, och har över 20 års erfarenhet inom värmesystem och VVS i Falun, vågar vi påstå att vi kan vår sak. Vi har självklart också utbildningar inom de områden vi jobbar i, såsom Kyltekniker kategori 1. Om du vill bli vår nästa nöjda kund, eller har frågor om luftvärmepumpar eller bergvärme i Falun - tveka inte att kontakta oss redan idag?

Boka ett gratis platsbesök med offertlämning!

Vi på Piiks Service erbjuder privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar gratis platsbesök med rådgivning och offertlämning gällande bergvärme eller luftvärmepumpar i Falun. Fyll i nedanstående formulär så hjälper vi dig att hitta den bästa värmepumpslösningen för dig.

Boka ett gratis platsbesök med offertlämning!

Boka platsbesök