Kontakta oss på Piiks Service idag!

Kontakta oss på Piiks Service idag!

Har du frågor kring bergvärme eller luftvärmepump i Falun? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Att köpa värmepump eller bergvärme i Falun är en stor investering som i många fall betalar sig själv på lång sikt genom att det nya värmesystemet blir billigare i drift. Detta förutsätter dock att utrustningen håller länge nog att den sparade summan hinner tangera ursprungsinvesteringen. Därför är det väldigt viktigt att värmesystemet installeras och underhålls korrekt, så att den fungerar som den ska, och gör så under en lång tid.

Vi på Piiks Service erbjuder certifierad installation av högkvalitativa bergvärme-, luft/vatten- och luftvärmepumpar i Falun som är försedda med trygga garantier vilka vi upprätthåller genom återkommande kontrollbesök efter installation. Har du redan ett värmesystem som du vill laga eller förbättra, kan vi även erbjuda omfattande service av dessa. Med fokus på kvalitet och kundservice, goda referenser och lång erfarenhet av VVS i Falun, kan vi garantera kvalitetsjobb om du väljer att anlita oss.

Vill du bli vår nästa nöjda kund, eller har du funderingar kring hur vi kan hjälpa dig? Fyll i ett av kontaktformulären på sidan, så ringer vi upp dig och bokar in ett platsbesök där vi kan hjälpa dig med rådgivning, planering och prisförslag. Du kan även kontakta oss via telefon eller mejl - vi hjälper dig med nöje!

Boka ett gratis platsbesök med offertlämning!

Vi på Piiks Service erbjuder privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar gratis platsbesök med rådgivning och offertlämning gällande bergvärme eller luftvärmepumpar i Falun. Fyll i nedanstående formulär så hjälper vi dig att hitta den bästa värmepumpslösningen för dig.

Recensioner

C
Snabb och professionell service. Från offert till installation på 1 vecka.
Carl Chapman
A
Ett bra bemötande med gedigen kunskap om pumparna dom säljer. Snabb leverans och noggrann genomgång av anläggningen efter installation. Kan verkligen rekommendera Piiks!
Anders Hjalmarsson
N
Fantastisk service och otroligt bra kundmottagande. Jättenöjd kund som definitivt kommer återkomma även vid nästa värmepumpsuppgradering! 👌🌟
Niklas Flink
C
Två trevliga och mycket kompetenta grabbar, installerade en Daikin Caldo XRH30 igår hos oss. Vi väntar helnöjd på vintern.
Carina Hoxell
U
Har haft min Luftvärmepump nu i två månader och är super nöjd. Proffsiga och trevliga installatörer och det gick jättefort
Ulf Öster
N
Kan verkligen rekommendera Piiks! Fungerat kanon ifrån första träff med Gustav till slutmontage. Toppen jobb!
Niclas Henricsson
M
Vi har länge funderat på luftvärmepump och har kikat på framförallt Daikin. När Piiks banderoller dök upp mellan Falun och Svärdsjö så blev jag nyfiken på vad det för företag. Ringde upp och pratade med Gustav och vi kom väldigt bra överens, Gustav åkte ut till vår stuga och vi fick offert samt förslag på vart inne del och ute del skulle monteras. Vi beställde XRH30 med wifi styrning så att vi kan styra värmen från våra telefoner och ha koll på vilken effekt pumpen konsumerar. Vi är mycket nöjda med installationen, snyggt och prydligt. Gustav och hans kollega är riktigt duktiga och trevliga! Nu kan vi äntligen komma fram till en uppvärmd stuga när det är kallt ute
Magnus Ellström
M
En Installatör som gav ett mycket bra första intryck. Genomgång med hembesök o rekommendationer av eventuella platser för bra värmespridning o bästa installation Va själv ganska påläst om Daikin men Piiks ringde gärna några samtal till Daikin o kollaade upp den info som inte fanns eller va lite oklar. Slutade med 2 värmepumpar istället för en multisplit efter för o nackdelar med båda systemen. Installerat under 2 skilda dagar, en nyinstallation o en utbyte av befintlig enhet. Mycket nöjd än så länge, väntar på vinten o se effekten på Daikins enheter men verkar lovande Fick även stöd med installation av Daikins wifi styrning (ej fördraget i Daikin Solo), styrning och förbrukning finns loggad i deras app. En toppeninstallatör som tar sig tid för dig känns det som. Mycket krångel från kund men dom löste det galant enligt mig
Mattias Fredin